The Clinic - clinica stomatologica Home | Contact      English 
 
Servicii
Inlay-uri, Onlay-uri


Inlay-uri, Onlay-uri Inlay-urile si onlay-urile sint denumite uneori coroane partiale. Acestea sint folosite cind exista inca portiuni sanatoase de smalt. Un inlay sau onlay este ca o piesa de puzzle care se potriveste in portiunea ramasa de dinte si are rolul de a-l intari. De obicei se fabrica din portelan sau aur, dar poate fi facuta si din compozit. Va putem sfatui ce materil se potriveste in cazul Dvs.

Inlay-ul se foloseste cind nu este afectat nici un cuspid (virf) al dintelui dvs. si acesta intra intre cuspizi. Onlay-ul presupune o afectare mai mare a dintelui. El acopera si cel putin unul din cuspizii dintelui.

Procedura
Este nevoie de 2-3 programari. Desi de cele mai multe ori sint necesare doar 2 programari, o a treia programare pentru mici ajustari nu este neobisnuita. Se incepe prin indepartarea in totalitate a tesuturilor cariate. Dupa indepartarea acestora si finisarea cavitatii, se ia o amprenta. Aceasta se trimite in laborator, unde se toarna modelul si se fabrica lucrarea. Pe aceasta perioada veti avea o lucrare provizorie. Aceasta lucrare provizorie va semana cu dintele natural si va va permite sa efectuati activitatile cotidiene fara sa aveti grija unui dinte slefuit.

In a doua sedinta vom proba lucrarea definitiva. Aceasta trebuie sa se adapteze perfect in gura. Ne straduim sa facem lucrarea sa o simtiti ca pe un dinte natural. Pasul final este cimentarea lucrarii, redindu-va zimbetul.
Unde ne gasesti
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, Intrarea 2, etaj 6, #601

Telefon:
+4-021-316.69.55
+4-021-316.70.29
+4-0722.319.813
+4-0752.262.827

E-mail: office@theclinic.ro
Program de lucru
Luni - Vineri: 9.00 -18.00


Home | Despre noi | Stomatologie | Dermatologie | Preturi | Contact
Copyright 2011, The Clinic
Designed by Netboot