The Clinic - clinica stomatologica Home | Contact      English 
 
Servicii
Igienizare si mentinerea sanatatii parodontale


Igienizare si mentinerea sanatatii parodontale Pelinga curatarea meticuloasa, lustruirea, fluorizarea si examinarea dintilor Dvs., ajutam pacientii sa intretina o igiena corespunzatoare acasa. Evaluam tehnicile Dvs. de igienizare si va ajutam sa le imbunatatiti acolo unde este nevoie. Va sfatuim daca este cazulcu masuri profilactice ca sigilarile sau gutierele de bruxism. In cazul in care suferiti de gingivita sau boala parodontala va oferim detartrajul si chiuretajul adinc subgingival. Acestea ajuta la prevenirea pierderii suplimentare de tesut osos si va ajuta sa va mentineti cit mai mult dintii pe arcada.

Screening-ul pentru cancer oral
In cadrul examinarii stomatologice, cautam eventuale umflaturi ale gitului, pete rosii sau albicioase sau rani persistente. Reperarea timpurie a modificarilor tesuturilor orale ajuta la detectarea cancerului in stadii incipiente cind sint sanse mult mai bune de tratare.

Fumatul, in special asociat cu consumul exagerat de alcool, este factorul principal de risc pentru aparitia cancerului in sfera oro-maxilo-faciala. Exista si alti factori legati de stilul de viata sau ambientali care predispun la aceasta maladie.

Detartrajul si chiuretajul adinc subgingival
Detartrajul si chiuretajul adinc subgingival este o procedura nechirurgicala prin care se inlatura placa bacteriana si tartrul subgingival. Suprafetele radiculare sint curatate si finisate cu ajutorul unui instrumentar specific. Este important sa indepartam placa bacteriana si tartrul din pungile parodontale pentru ca, pe linga factorul de iritatie local care afecteaza gingiile, bacterile cantonate la acest nivel constituie un focar de infectie ce poate determina afectari cardiace si articulare.
Unde ne gasesti
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, Intrarea 2, etaj 6, #601

Telefon:
+4-021-316.69.55
+4-021-316.70.29
+4-0722.319.813
+4-0752.262.827

E-mail: office@theclinic.ro
Program de lucru
Luni - Vineri: 9.00 -18.00


Home | Despre noi | Stomatologie | Dermatologie | Preturi | Contact
Copyright 2011, The Clinic
Designed by Netboot