The Clinic - clinica stomatologica Home | Contact      English 
 
Servicii
Fatete


Fatete Facetele de ceramica sint lucrari extreme de fine din portelan care se lipesc de dintii frontali pentru a creea un nou zimbet. Ele se aplica pe dinti ce par prea mici, prea mari, cu modificari de culoare sau care pur si simplu displac pacientului. Multi pacienti au dintii ciobiti, modificati de culoare sau usor inghesuiti. Pentru acestia fatetele pot fi solutia ideala.

Cind realizam fatete sintem foarte atenti la restul dintilor si realizam fiecare fateta in concordanta cu intregul aspect al zimbetului. Rezultatul este un frumos si atractiv zimbet. Ingrijite corespunzator, fatetele pot sa dureze vreme indelungata. Asiguram fabricarea unor fatete din cele mai rezistente materiale existente.

Procedura
Se incepe cu pregatirea dintelui. Slefuirea are drept scop indepartarea tesutului colorat sau proeminent si crearea spatiului necesar pentru fateta. Se ia o amprenta ce va fi trimisa in laborator, unde se fabrica fateta. Pe aceasta perioada veti avea o lucrare provizorie. Aceasta lucrare provizorie va semana cu dintele natural si va va permite sa efectuati activitatile cotidiene fara sa aveti grija unui dinte slefuit.

In a doua sedinta vom proba fatetele definitive. Aceastea trebuie sa se adapteze perfect in gura. Ne straduim sa facem lucrarile sa o simtiti ca pe un dinte natural. Pasul final este cimentarea fatetelor, redindu-va zimbetul.
Unde ne gasesti
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, Intrarea 2, etaj 6, #601

Telefon:
+4-021-316.69.55
+4-021-316.70.29
+4-0722.319.813
+4-0752.262.827

E-mail: office@theclinic.ro
Program de lucru
Luni - Vineri: 9.00 -18.00


Home | Despre noi | Stomatologie | Dermatologie | Preturi | Contact
Copyright 2011, The Clinic
Designed by Netboot