The Clinic - clinica stomatologica Home | Contact      English 
 
Servicii
Coroane


Coroane Cu inaintarea in virsta, dintii nostrii se schimba si sint predispusi la degradare. Exista multe motive pentru aceste modificari ale zimbetului Dvs. Printre acestea se numara bruxismul (scrisnirea dintilor), cariile, obturatiile fracturate, tratamente de canal etc. Daca dintele nu mai poate fi tratat cu o plomba, recomandam ca cea mai buna optiune pentru a-l salva coroana. Aceasta se recomanda in cazul dintilor foarte distrusi pentru a le conferi rezistenta, aspect estetic si mai ales pentru a reface functia masticatorie.

Tipuri de coroane
Daca aveti nevoie de o coroana, sint citeva optiuni. Acestea constau in coroane ceramice fara suport metalic, coroane metalo-ceramice pe suport conventional (CrCo) sau nobil (aur platinat), sau coroane metalice (din metal conventional sau aliaje nobile). Va vom ajuta sa decideti care este cea mai potrivita pentru Dvs. Puteti fi linistit ca noul dinte va trece neobservat si se va integra perfect in zimbetul Dvs.

Procedura
Tratamentul cu coroane presupune 2-3 programari. Desi majoritatea coroanelor necesita 2 sedinte, Citeodata este nevoie si de o a treia pentru mici ajustari. Se incepe cu indepartarea tesuturilor cariate. Dupa aceasta se ia amprenta bontului preparat. Amprenta se trimite in laborator, unde se toarna modelul si se fabrica coroana. Pe aceasta perioada veti avea o coroana provizorie. Aceasta lucrare provizorie va semana cu dintele natural si va va permite sa efectuati activitatile cotidiene fara sa aveti grija unui dinte lipsa sau slefuit.

In a doua sedinta vom proba coroana definitive. Aceasta trebuie sa se adapteze perfect in gura. Ne straduim sa facem lucrarea sa o simtiti ca pe un dinte natural. Pasul final este cimentarea coroanei, redindu-va zimbetul.
Unde ne gasesti
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, Intrarea 2, etaj 6, #601

Telefon:
+4-021-316.69.55
+4-021-316.70.29
+4-0722.319.813
+4-0752.262.827

E-mail: office@theclinic.ro
Program de lucru
Luni - Vineri: 9.00 -18.00


Home | Despre noi | Stomatologie | Dermatologie | Preturi | Contact
Copyright 2011, The Clinic
Designed by Netboot