The Clinic - clinica stomatologica Home | Contact      English 
 
Servicii
Albirea


Albirea dintilor Cu timpul dintii se pateaza si se coloreaza. Fie ca se datoreaza fumatului, cafelei sau altor alimente, Redobindirea unui zimbet luminos este mai usor decit va inchipuiti Albirea dintilor este o procedura simpla care se realizeaza intr-un timp scurt.

Procedura
Primul pas consta in amprentarea ambelor arcade. Pe baza acestor amprente se realizeaza gutierele de albire proprii fiecarui pacient. Acestea se adapteza perfect la dintii Dvs., astfel incit sa nu permita scurgerea de gel de albit care ar putea rani gingiile.

Pasul doi consta in plasarea gelului de albit in gutiere si aplicarea acestora pe dinti 6-8 ore pe zi (in timpul noptii). Dupa 7-10 zile veti observa modificari semnificative ale culorii dintilor Dvs. Zimbetul Dvs. va intineri si va fi mai stralucitor. Fotografiile dinainte si de dupa albire va vor permite sa constatati transformarile uimitoare.

O alta tehnica de albire este cea din cabinet. Aceasta consta in izolarea dintilor pentru a proteja buzele si gingiile. Dupa izolare se aplica gelul de albit timp de aproximativ o ora.

Albirea actoneaza numai asupra dintilor naturali si nu este eficienta in toate cazurile. Va vom informa de posibilitatile de albire specifice situatiei Dvs.
Unde ne gasesti
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, Intrarea 2, etaj 6, #601

Telefon:
+4-021-316.69.55
+4-021-316.70.29
+4-0722.319.813
+4-0752.262.827

E-mail: office@theclinic.ro
Program de lucru
Luni - Vineri: 9.00 -18.00


Home | Despre noi | Stomatologie | Dermatologie | Preturi | Contact
Copyright 2011, The Clinic
Designed by Netboot