The Clinic - clinica stomatologica Home | Contact      English 
 
Despre noi
Program
De luni pina vineri de la 9.00 la 18.00

Facilitati
The Clinic este o policlinica amenajata si dotata conform celor mai inalte standarde occidentale. Principalul scop este de a a asigura sanatatea pacientilor pacientilor nostrii. De aceea aici se folosesc numai echipamente superperformante si de ultima generatie, se lucreaza exclusiv cu materiale de unica generatie si se utilizaza cea mai moderna si sigura metoda de sterilizare: sterilizarea prin autoclavare. Sintem siguri ca va veti simti la noi ca acasa si veti fi tratat ca un membru al familiei.

Programari
Daca doriti sa faceti o programare, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Telefoanele si programarile in urgenta sint posibilesi binevenite chiar si pentru pacientii noi in cautare de ajutor.

Financiar
Facem tot ce este posibil pentru a va ajuta sa va permiteti tratamentul de care aveti nevoie si pe care il doriti. In cazul tratamentelor ample, veti primi un plan de tratament complet cu toate costurile incluse si se vor stabili de comun acord modalitatile de plata. Formele de plata acceptate de cabinet sint bani gheata, cecuri si carti de credit.

Deprogramare
Daca nu puteti ajunge la programare va rugam respectuos sa ne anuntati cu cel putin 24 de ore inainte. Avem nevoie de acest interval pentru a putea oferi programarea Dvs. altui pacient. Neanuntarea deprogramarii in timp util poate duce la perceperea unei taxe de neprezentare.

Dorim sa va multumim pentru ca ati ales cabinetul nostru.
Unde ne gasesti
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, Intrarea 2, etaj 6, #601

Telefon:
+4-021-316.69.55
+4-021-316.70.29
+4-0722.319.813
+4-0752.262.827

E-mail: office@theclinic.ro
Program de lucru
Luni - Vineri: 9.00 -18.00


Home | Despre noi | Stomatologie | Dermatologie | Preturi | Contact
Copyright 2011, The Clinic
Designed by Netboot